Tragedie în ziua de Crăciun! Polițistul de la Rutieră acuzat că a primit mită de la șoferi s-a împușcat în cap

0
1173
Foto cu rol ilustrativ

Un polițist din Dărmănești care era acuzat că a primit mită de la șoferi s-a sinucis în ziua de Crăciun cu o armă pe care o deținea legal pentru autoapărare. Agentul de la Rutieră era plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de luare de mită. A fost găsit de soţie împuşcat în cap. Arma de serviciu îi fusese reţinută, însă acesta avea propria armă, pe care încă nu o predase.

A fost găsit de soția sa

Polițistul în vârstă de 45 de ani a fost găsit ieri, în jurul orei 17.00, chiar de către soția sa, în locuința celor doi. Bărbatul se afla deja de câteva săptămâni în arest la domiciliu, fiind cercetat penal într-un dosar de luare de mită, împreună cu alți colegi de la Poliția Rutieră din Dărmănești. Arma sa de la muncă îi fusese luată în momentul în care au început cercetările, mai ales că, în urmă cu câteva săptămâni, după deschiderea acestui dosar, a fost suspendat din funcție.

Bărbatul mai avea o armă pentru autoapărare, pe care o deținea legal, dar despre care polițiștii i-au adus la cunoștință pe data de 19 decembrie că are termen de 30 de zile să o predea. Polițistul ar fi spus, se pare, unor persoane că intenționa să facă un astfel de gest, însă nimeni nu a crezut că ar putea duce la bun sfârșit respectiva amenințare, potrivit Observator.

Mesajul transmis de IPJ Bacău

Astăzi, în jurul orei 17.00, IPJ Bacău a fost sesizat prin 112 de către o femeie de 46 de ani, din Dărmăneşti, despre faptul că soţul său ar fi încercat să se sinucidă cu arma de autoapărare pentru care este deţinător legal. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat manevre de resuscitare, însă bărbatul a fost declarat decedat. La data de 18 noiembrie a.c, bărbatul a fost suspendat din funcţie ca urmare a arestării preventive pentru fapte de corupţie, iar din data de 17 decembrie a.c, se afla sub măsura arestului la domiciliu”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Bacău.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.