Trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag și restricții de circulație în zonă

0
123
Trageri cu muniție de război în Poligonul Babadag. FOTO Prefectura Tulcea

În perioada 5-9 decembrie, între orele 8.00-23.59, 12-16 decembrie între orele 08.00-23.59, în poligonul Babadag, situat între localitățile Enisala și Sălcioara pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.

Circulația pe DJ 222, între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele, pentru descongestionarea traficului rutier.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de instruire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805.

Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, se recomandă să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia de Jos – localitatea Jurilovca – DJ 222 – localitatea Sălcioara (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.