Transfer de marcă la volei pentru CS Medgidia

0
149

Una dintre cele mai bune jucătoare de volei din România, coordonatoarea Diana Ioana Calotă va juca în noul sezon pentru CS Medgidia.

Componentă a echipei naționale a României de la 16 ani, jucătoarea care are acum 35 de ani și 1,79 m înălțime are un palmares bogat în competiția internă, dar și internațională. A participat la 2 Campionate Europene în tricoul României și a bifat 5 titluri de campioană națională, 5 Cupe ale României și o SuperCupă.

A reușit 2 ani la rând în Divizia A1 de volei feminin să fie cel mai bun coordonator de joc, în sezoanele 2019/2020-2020/2021. În competițiile continentale a cucerit medalia de bronz în Cev Cup sezonul 2011-2012.

Diana a jucat de-a lungul carierei a jucat la cluburi importante, precum CSM Târgoviște, Metal Galați, Dinamo București sau Tomis Constanța. Cu Tomis a participat timp de doi ani în Champions League.

CS Medgidia se va reuni pe 9 august, iar până atunci va mai anunța și alte transferuri.

Între timp CS Medgidia și-a aflat adversara din turul secund al Challenge Cup. Echipa antrenată de Florin Voinea, care va debuta în premieră în Cupele Europene, va înfrunta câștigătoarea dublei dintre OK Kastela (Croația) și AEL Limassol (Cipru).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.