Trei tineri, prinși de polițiști în timp ce încercau să taie țeava de eșapament a unui autoturism

0
1742
Foto cu rol sugestiv

Luni noapte, în jurul orei 3.00, trei tineri au fost surprinși de polițiștii constănțeni în timp ce încercau să taie cu un flex țeava de eșapament a unei mașini, pentru a sustrage catalizatorul.

La data de 16.02.2021, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile a inculpaţilor M.C., în vârstă de 34 de ani, fără antecedente penale, B.D.A., în vârstă de 20 de ani, recidivist, şi T.G.A., în vârstă de 22 de ani, recidivist.

Din probele administrate a rezultat că, în noaptea de 15.02.2021, în jurul orei 03.10, în timp ce se aflau pe o alee publică din municipiul Constanţa unul dintre inculpaţi a asigurat locul comiterii infracțiunii, de pe trotuarul opus locului unde cel de-al doilea inculpat a ridicat, folosind un cric, un autoturism, pentru a facilita pătrunderea celui de-al treilea inculpat sub mașină, pentru ca acesta din urmă să taie cu ajutorul unui flex țeava de eșapament, în vederea sustragerii catalizatorului. Activitatea ilegală celor trei a fost întreruptă de organele de poliție sosite la fața locului.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale Poliţiei Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Poliţia Municipiului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpaţii M.C., B.D.A. şi T.G.A.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.