FOTO Trenurile spre și dinspre Litoral circulă iar pe rută deviată în urma accidentului din Gara Fetești

0
403
Accident feroviar grav la Fetești. FOTO Focus Press

 
 
 
Magistrala București – Constanța este blocată iar, de data aceasta chiar în stația CF Fetești, pe ambele sensuri de circulație, din cauza tamponării a două trenuri private de marfă.
 
Reperezentanții CFR au precizat faptul că, un tren privat de marfă, care era garat la linia II, în stația CF Fetești, a fost tamponat de un al doilea tren privat de marfă, care a depățit semnalul de OPRIRE de la intrare în stație, și a intrat în trenul garat. În urma tamponării, 4 vagoane din compunerea primului tren de marfă au deraiat, iar din cel de-al doilea tren au deraiat 14 vagoane, iar locomotiva s-a răsturnat.
 
Din cauza acestui eveniment feroviar, soldat fără victime omenești, dar cu mari pagube materiale, traficul feroviar pe raza stației Fetești, atât spre Bărăganu, cât și spre Movila este blocată.
 
„Precizăm faptul că, pentru asigurarea legăturii cu stațiunile de pe Litoral, trenurile de călători care tranzitează Bucurestiul vor circula pe ruta deviată prin Fetești – Movila – Tăndărei, cu tracțiune Diesel, iar restul garniturilor pe ruta Ploiești – Buzău – Făurei – Fetești“ au transmis reprezentanții CFR.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.