Tribunalul Constanța nu anulează autorizația de construire a fostei șefe a Secției de Psihiatrie de la Palazu Mare

0
3032
Diana Cîrjaliu. FOTO: Facebook

Magistrații constănțeni au respins, pe fond, cererea prefectului de anulare a autorizației de construire emise pentru fosta șefă a Secției de Psihiatrie de la Palazu Mare, Diana Meliu Cîrjaliu.

Fix pe 1 septembrie a.c., prefectul Constanței, Silviu Coșa, a solicitat Tribunalului anularea, dar și suspendarea executării certificatului de urbanism 1.917/19.06.2020 și a autorizației de construire eliberate de Primărie cu două zile înainte de sfârșitul anului, nr. 1.609/29.12.2020. Actele de urbanism vizează edificarea unei locuințe unifamiliale cu regim de înălțime Sp+P+2E pe Prelungirea Alexandru Sahia din Palazu Mare, de către Diana Meliu Cîrjaliu, fosta șefă a Secției Clinice de Psihiatrie de la Palazu Mare, secție exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Însă, joi, 21 octombrie a.c., magistrații au respins cererea Instituției Prefectului – Județul Constanța.

„Respinge excepția inadmisibilității cererii de suspendare, ca nefondată. Respinge excepția lipsei de interes a cererii de suspendare, ca nefondată. Respinge cererea de suspendare formulată de către reclamantul INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI CONSTANŢA, în contradictoriu cu pârâții PRIMARUL MUNICIPIUL CONSTANŢA, CÎRJALIU MELIU DIANA și CÎRJALIU MELIU LIVIU, ca nefondată. Cu recurs în 5 zile de la comunicare“, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Astfel, decizia Tribunalului nu este definitivă și poate fi atacată de prefectul Constanței, lucra care cel mai probabil se va și întâmpla.

Valentin ISPAS

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.