Trofeul Liga Old-Boys Constanța se pregătește de ediția a 4-a

0
203

Cel mai puternic turneu de sală pentru amatori organizat în Dobrogea, Trofeul Liga Old-Boys Constanța, se pregătește pentru ediția cu numărul 4.

După pauza de un an cauzată de pandemia de Covid-19, Asociația Sportivă Tommy D.C. Events Constanța, cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Constanța și al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, readuce în atenția iubitorilor sportului Trofeul Liga Old-Boys Constanța, un turneu devenit deja de tradiție la malul mării.

“Ne dorim 24 de echipe la turneul principal și 12 la cel de Ultra Old-Boys, dedicat celor cu vârste peste 45 de ani. Cu siguranță nu vor lipsi formaţii de tradiţie ale fotbalului în sală din Constanţa, dar vom avea și nume noi. Turneul este programat a debutat în luna noiembrie, dar totul depinde de situația epidemiologică care va fi la aceea data” , au transmis organizatorii.

Ultima ediție a Trofeului Liga Old-Boys Constanța a revenit echipei Atletic Club Constanța, în timp ce Trofeul Ultra Old-Boys a fost adjudecat de Star Farul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.