Tudor Chirilă: „În Vama Veche va fi o cântare fără public, într-un spațiu în care publicul nu va avea acces. Pentru că nu ne permitem să încălcăm legea”

0
59
sursa foto: Facebook/ Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama a făcut o postare pe pagina sa de socializare, urmare a unor discuții apărute în spațiul public, în ceea ce privește mesajul acestora cu privire la concertul online din data de 23 aprilie a.c., organizat în Vama Veche, anume, că aceștia s-ar fi săturat de restricțiile în vigoare.

Concret, formația Vama anunță un concert eveniment pe 23 aprilie a.c., care se va transmite live, online de pe plaja din Vama Veche. Mai precis, băieții vor susține două concerte, unul la apus, de la ora 20:00, și unul la răsărit, de la 6 dimineața, a doua zi.

Doar că, în spațiul public, mesajul a fost interpretat, iar Tudor Chirilă a adus clarificări:

”Astăzi am anunțat un concert eveniment în Vama Veche pe 23 aprilie (apus) și pe 24 aprilie (răsărit). Electric la apus, acustic la răsărit. Am mai spus în comunicatul de presă că “ne-am săturat de fundaluri virtuale și concerte din studio”. S-a deturnat (cum altfel?) afirmația de către o parte a “presei” și s-a ajuns la “ne-am săturat de restricții” alimentând finuț ideea că, iată, până și nouă ne-a ajuns. Acum, ca să fie clar, în comunicatul de presă e următoarea frază: “La ora acestui comunicat situația epidemiologică și restricțiile aplicate evenimentelor în aer liber nu permit prezența fizică a publicului la concert. Eventualele schimbări vor fi anunțate ulterior.” Deci în Vama Veche va fi o cântare fără public, într-un spațiu în care publicul nu va avea acces. Pentru că nu ne permitem să încălcăm legea, indiferent dacă ne convine sau nu. Dar ne permitem să încercăm să aducem oamenilor un pic de spirit de mare, fie și virtual.Bilete online găsiți aici, https://streamerse.net/…/vama-deschide-vama-la-apus-si…, în caz că vă mai interesează;)”, se arată în postarea lui Tudor Chirilă.

Citește și:

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.