Tulcenii dornici de vaccinare stau în stand by. Se dă startul la înscrierea pe platforma oficială

0
527
Personal medical pregătind vaccinul. FOTO Primăria Constanța

Prefectura Tulcea a primit OK-ul de la centru pentru a deschide și al doilea punct de lucru pentru vaccinare din municipiul Tulcea. În cursul zilei de 18 ianuarie se dă drumul și la înscrierea pe platforma pentru programarea la vaccinare, imunizarea urmând a avea loc din data de 20 ianuarie.

Începând din data de duminică, 17 ianuarie 2021 a debutat şi la Tulcea, etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva Covid 19. Potrivit procedurilor adoptate la nivel de nucleu judeţean de vaccinare, în primă fază vor fi vaccinaţi vârstnicii din centrele rezidențiale, după care persoanele cu grad ridicat de risc astfel: adulții de peste 65 de ani, adulții care suferă de boli cronice și persoanele care desfășoară activități esențiale.

Imunizarea propriu-zisă a persoanelor care se încadrează în această primă fază din etapa a II-a a campaniei de vaccinare împotriva Covid 19 a început duminică după amiază prin vaccinarea beneficiarilor de la centrele sociale din Babadag şi parţial Zebil (300 de beneficiari), urmând ca în cursul zilei de 18 și 19 ianuarie să fie imunizaţi beneficiarii din centrele din Tulcea, Zebil, Horia şi Tichileşti (165 de beneficiari).

ImportantLa nivelul judeţului Tulcea începând de azi, 18 ianuarie 2021 vor fi deschise pentru programare online două din cele patru puncte de vaccinare din centrul de vaccinare de la Tulcea, amenajat la Sala Dan Pohariu, str. Isaccei nr.20.

„Judeţului nostru i-au fost alocate doar două fluxuri de vaccinare (2 X 60 doze de vaccin/zi). Activitatea de vaccinare va începe efectiv în acest centru miercuri, 20 ianuarie 2021, în intervalul orar 8.00 – 20.00“, a declarat prefectul Tulcei, Alexandru Iordan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.