Tur cultural gratuit “La țărm de Marea Neagră”

0
112

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită să luați parte la evenimentul cultural-educativ Tur Cultural „La țărm de Marea Neagră”, în colaborare cu prof.dr. Răzvan Raul Ivan (ghid în turism).

După succesul turului cultural de sâmbătă, 20 mai a.c., care s-a bucurat de o participare numeroasă a publicului, constănțenii sunt așteptați miercuri, 24 mai a.c., la ora 17.00, tot la Lupoaică, să pornească într-un nou tur cultural ghidat, ce are ca scop promovarea istoriei Marinei, a importanței pe care Portul Constanța a jucat-o în evoluția orașului Constanța, a unor povești despre bătăliile pe mare și epavele care se găsesc în Marea Neagră.

Evenimentul va marca, totodată, Ziua Eroilor, printr-o plimbare în Zona Peninsulară.

Turul ghidat are următorul traseu: Lupoaică – Palatul Regal – Piața Ovidiu – Moscheea Regală „Carol I” – strada Arhiepiscopiei – Timonierul – Pescarii – Monumentul Marinarilor – Cazinoul.

Plecarea se va face de la statuia Lupoaicei din Constanța, iar participarea este gratuită.

Evenimentul este inițiat de Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor. Mai multe informații găsiți pe pagina de facebook a Centrului Multifuncțional Educativ Pentru Tineret „Jean Constantin” sau pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.