Turiștii rămân fără telefoane în Vama Veche

0
402
Foto cu rol ilustrativ

Doi turiști, din Sibiu și Prahova, au rămas fără telefoane mobile în Vama Veche. Polițiștii le-au recuperat, însă, rapid.

Vineri, 3 septembrie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai au fost sesizați de către un bărbat de 31 de ani, din județul Sibiu, cu privire la faptul că și-ar fi lăsat telefonul mobil la încărcat, nesupravegheat, pe masa unui local din stațiunea Vama Veche, iar după aproximativ o oră, când a revenit pentru a-l verifica, a constatat că telefonul, de culoare albastră, lipsește.

În urma investigațiilor efectuate, în scurt timp, oamenii legii au identificat un bărbat, de 21 de ani, din județul Buzău, iar în urma controlului corporal au fost identificate două telefoane mobile, unul aparținându-i acestuia, iar celălalt, de culoare verde, neputând fi justificat.

Verificând o altă zonă din stațiunea Vama Veche, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un minor, de 17 ani, din județul Prahova, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat într-un camping din stațiunea Vama Veche, i-ar fi fost sustras telefonul mobil, de culoare verde, fiind lăsat la încărcat în foișorul din incinta campingului.

În scurt timp, oamenii legii au identificat un alt bărbat, de 19 ani, din județul Dolj, asupra căruia a fost identificat telefonul de culoare albastră.

Cei doi turiști și-au recuperat telefoanele mobile, iar pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.