Turul Dobrogei a fost reprogramat

0
491

Cea de a 20 ediția a Turului Dobrogei trebuia să aibă locîn perioada 22-24 mai, însă, din cauza pandemiei cu coronavirus care a acaparat întreg mapamondul, evenimentul a fost amânat și reprogramat.

„Vom reprograma Turul Dobrogei pentru la toamnă. Am luat în calcul două variante. Fie vom organiza în ultimul weekend din septembrie (n.r. 25-27 septembrie), fie în primul weekend din octombrie (n.r. 2-4 octombrie). Am ținut ciclismul constănțean de performanță în viață și nu vom renunța nici acum. Vom trece cu bine peste această pandemie și ne vom reîntâlni pe biciclete”, a declarat Victor Bănescu, președintele Clubului Bilal.

Organizat de către singurul club profesionist din județul Constanța, Bilal 2000, în parteneriat cu Tomis Bike Constanța și DJST Constanța, Turul Dobrogei include următoarele categorii de concurs: copii 5-14 ani, cadeţi, juniori, Under 23, Elite şi amatori.

„Anul acesta ne adresăm, din nou după ceva timp, și amatorilor. Vrem să creștem de la ediție la ediție. Un tur tur ciclist poate fi un excelent vector de promovare pentru județul nostru. Dacă am avea susținere financiară, am putem pune turul Dobrogei lângă, să spunem, turul Ungariei sau Poloniei”, a încheiat Victor Bănescu.

Și Cupa Mării Negre, competiția tradițională pentru copii până în 14 ani organizată de către Clubul Bilal și ajunsă la ediția cu numărul 9, care ar fi trebuit să aibă loc în trei etape, pe 11 aprilie, 25 aprilie și 3 mai, a fost amânată pentru la toamnă.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.