Ultimele informații despre Untold și Neversea

0
3216
Neversea

Eduard Chereji, directorul de comunicare Untold și Neversea, a susținut luni, 3 mai a.c., că activitatea trebuie să fie reluată pentru persoanele vaccinate antiCOVID sau testate ori care prezintă anticorpi. Deocamdată, însă, nu a fost stabilit un set de reguli pentru reluarea activității în cazul industriei de evenimente.

„Numărul cazurilor e într-o continuă scădere și, din păcate, suntem în situația în care nu avem un set de norme care să ne permită să ne putem relua activitatea“, a precizat Eduard Chereji la Antena 3.

Acesta a declarat că dacă va fi nevoie de un eveniment-test, organizatorii Untold și Neversea se vor implica, pentru a demonstra că se poate relua funcționarea industriei de evenimente.

Chereji susține că este nedrept ca alte domenii să poată funcționa, conform unui set de reguli stabilit, iar industria culturală să fie, în continuare, stopată.

„Dacă autoritățile cred că e nevoie să se întâmple un eveniment-test, dacă ni s-ar solicită ajutorul pentru a ne implică, am face-o cu mare plăcere. E o diferența între a organiza un eveniment într-o sala de spectacol și a organiza un concert comercial.

Dar nu cred că mai e nevoie, pentru că există deja suficiente informații. Iată rezultatul de la Barcelona, care este mai mult decât concludent. 5.000 de persoane testate și nu avem niciun fel de persoană infectată.

E important că activitatea să fie reluată pentru cei care fie sunt vaccinați, fie sunt testați sau au trecut prin boală. Și nu este normal ca industria noastră să fie ținută pe tușa până în momentul în care se va găsi acea soluție care să reprezinte o eliminare de 100% a riscurilor.

Pentru că celalalte industrii funcționează, cu un set de măsuri care elimina, atât cât se poate, orice risc de transmisie. Dar iată că evenimentele și industria culturală sunt stopate, de mai bine de un an de zile, și este nedrept să nu putem să activăm“, a spus Chereji.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.