Ultimul weekend de vară: medicii Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța au muncit la foc continuu!

0
1790

Cadrele medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” din Constanța au muncit la foc continuu și în ultimul weekend de vară. Mulți constănțeni sau turiști au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe cu o patologie diversă. În zona Triajului Epidemiologic au ajuns pacienți cu fracturi, conjunctivită sau traumatisme.

Duminică, 30 august, la Spitalul Județean a fost solicitat și un echipaj de Poliție. Un copil a fost accidentat de un șofer, după ce minorul s-ar fi smucit din mâna mamei. O clipă de neatenție se putea transforma într-o tragedie.  Din fericire, șoferul nu a avut viteză în momentul producerii accidentului. Însă, minorul a fost rănit și transportat la spital, iar medicii l-au investigat și i-au acordat tratament de specialitate. O rudă a șoferului a sunat la 112 și a chemat la spital un echipaj de Poliție. Mașina implicată în accident a fost fotografiată, iar șoferul și rudele copilului au dat declarații.

De precizat faptul că duminică a fost aglomerat în zona UPU. Aparținătorii așteptau vești despre pacienții aduși la spital. Menționăm faptul că nimeni nu are voie să intre în UPU fără triajul epidemiologic.

Alexandra VASILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.