Un afacerist cercetat pentru evaziune fiscală va construi trei blocuri a câte 10 etaje în cartierul Anadalchioi

0
4755
Imobil aparţinând lui El Ossman Fadi / foto: brasovstiri.ro

În cursul zilei de joi, 6 mai a.c., Primăria Municipiului Constanța a emis un act de urbanism în vederea edificării unui ansamblu de locuințe colective în regim de înălțime de 10 etaje, în zona cartierului Anadalchioi. Investitorul este afaceristul de origine libanez Fadi El Ossman.

Potrivit Certificatului de Urbanism cu numărul 1445, emis pentru societatea  SC Isaran Green SRL se face referire la, ”Construire ansamblu de trei imobile, locuințe colective D+P+10 Etaje și organizare de șantier în cadrul Complexului Isaran Green”.

Amplasamentul va fi situat în zona Anadalchioi, parcera A641/2,LOT2; A641/3, LOT1; A641/3,LOT2; A6, municipiul Constanța.

Societatea Isaran Green SRL a fost înființată la data de 9 mai 2018, având sediul pe strada 13 Decembrie, numărul 129 din Brașov. Asociații sunt El Ossman Fadi, care deține 99% din capitalul social și El Ossman Larisa Nicoleta cu 1% din capitalul social. Afaceristul mai este asociat și în companiile Isaran SRL, Asociația Isaran Grup SRL și Isalux SRL. Despre Ossman Fadi, presa din Braşov scria că este cercetat pentru evaziune fiscală (https://brasovstiri.ro/ultima-ora-lovitura-de-teatru-a-sefului-issaran-fadi-el-ossman-scapa-de-controlul-judiciar/)

Zona Anadolchioi a fost declarată cartier al Constanței în 1975, când a fost terminată construcția cartierelor Tomis III, IV şi Tomis Nord.

Având în vedere că această zonă a stagnat din punct de vedere al dezvoltării în ultima lungă perioadă de timp, se dorește valorificarea terenurilor, având în proximitate zonele comerciale Leroy Merlin și Hypermarket Jumbo și două artere de circulație carosabilă importante – DN 3C – Constanța Ovidiu și Bulevardul Aurel Vlaicu.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.