VIDEO Un autobuz pentru transport muncitori ai Șantierului Naval Damen Mangalia a fost implicat într-un accident rutier

2
4233

Două persoane au fost rănite vineri după amiază la ieșirea din Mangalia spre Limanu după ce un autoturism a lovit din spate un autobuz cu care Șantierul Naval Damen Mangalia are contract de transportat muncitorii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 15:30, când, potrivit polițiștilor, o femeie, de 49 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Mangalia, dinspre strada Portului către comuna Limanu, pe banda a doua. În dreptul imobilului Muzeul Marinei nu a păstrat o distanță minima de siguranță și a acroșat în partea din spate un autobuz, care circula în aceeași direcție.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporala uşoară a conducătoarei auto, cât și a pasagerei, o tânără de 19 ani.

Autobuzul era gol în momentul accidentului, acesta îndreptându-se spre șantier pentru a prelua muncitorii de la schimbul de tură.

2 COMENTARII

  1. Autobuzul mergea cu spatele cu viteza mare pe banda 1, probabil mașina mica nu l-a observat la timp sa se ferească asa cum am făcut noi, eram în fata Opelului. Nu mai dezinformati și nu mai dați cu presupusul daca nu știți exact ce s-a intamplat!

    • Nu își dă nimeni cu presupusul. Este vorba de concluzia polițiștilor. Dacă ați oprit și ați dat declarație, cu siguranță veți fi citată ca și martor, iar doamna de la volan va scăpa fără vină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.