Un bărbat a încercat să ia o femeie dintr-un bar din Corbu folosind un pistol

0
1856
Imagine cu rol ilustrativ

Polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, vineri, 3 septembrie a.c., prin apel 112, de către o femeie cu privire la faptul că, în timp ce aceasta s-ar fi aflat la locul de muncă (un bar din comuna Corbu), un bărbat, pe care nu îl cunoaște, s-ar fi prezentat în local și ar fi încercat să o ia din locație, folosind un pistol.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de vineri ar fi încercat să o determine să își părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societății comerciale, acesta a părăsit localul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost identificat un pistol de tip air-soft.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de sâmbătă, 4 septembrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.