Un bărbat și fiul său de un an, găsiți spânzurați în propria casă

0
180
foto cu rol ilustrativ/ sursa foto: bihon.ro

Caz cumplit, descoperit în Alba Iulia. Un bărbat și un copil de doar un an au fost găsiți spânzurați într-un apartament. Bărbatul s-ar fi certat cu fosta sa parteneră, mama copilului, iar oamenii legii bănuiesc că acesta și-a ucis copilul apoi și-a luat viața, relatează Realitatea. Ies la iveală însă detalii șocante.

Potrivit primelor informații, polițiștii nu au forțat intrarea în apartament și au pierdut momente importante în timp ce au așteptat ca proprietarul să vină de la Turda la Alba Iulia. Când au intrat în apartament era deja prea târziu.

Scene cutremurătoare în dimnieața de duminică, la Alba Iulia. Un bărbat și fiul său au fost găsiți spânzurați în casă de oamenii legii. 

Apelul la 112 a venit din partea mamei copilului care a anunțat lipsa acestuia, pe care îl lăsase cu fostul său soț, de care era despărțită, relatează Realitatea PLUS. Mama copilului a alertat oamenii legii după ce bărbatul a refuzat să îi mai răspundă la telefon, după ce i-a lăsat copilul în grija. Mai mult, acesta nu a răspuns nici la ușă apartamentului unde locuia cu chirie.

Un bărbat şi fiul său, în vârstă de un an, au fost găsiţi spânzuraţi într-un apartament din Alba Iulia, după ce poliţiştii, alertaţi de mama copilului, îngrijorată în urma unor mesaje primite de la fostul său partener, au pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia, a sunat la 112, exprimându-şi îngrijorarea în legătură cu fiul său, în vârstă de un an, pe care-l lăsase în grija fostului său partener, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia. Femeia ar fi avut un schimb de mesaje cu bărbatul, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viaţa minorului ar fi în pericol, potrivit IPJ ALba.

Deși polițiștii au fost alertați de mama copilului încă de noaptea trecută că nu mai știe nimic de minor, oamenii legii nu au spart ușa apartamentului în care bărbatul de 27 de ani stătea cu copilul. Polițiștii nu aveau acordul proprietarului și l-au așteptat pe acesta pentru a ajunge de la Turda la Alba Iulia și abia atunci au intervenit. Când au intrat în apartament a fost însă părea târziu. Atât copilul, cât și tatăl au fost găsiți spânzurați. 

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.