Un bloc de nouă etaje este pe cale să se ridice pe strada Baba Novac! Cine este investitorul și ce a făcut pentru a putea construi

0
1043

În ultimii ani, odată cu construirea blocurilor lui Mazăre pe strada Baba Novac, aceasta a început să se dezvolte. Așadar tot mai multe societăți care se ocupă de construcții își doresc să ridice blocuri în zonă. O firmă care inițial dorea ridicarea unui bloc de 10 etaje, acum solicită din nou acordul de mediu, însă de această dată proiectul a fost modificat.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „CONSTRUIRE IMOBILE D+P+9E LOCUINTE COLECTIVE”, propus a fi amplasat în municipiul Constanta, strada Baba Novac, nr. 165, lot 3/3. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la Country Estate SRL cu sediul în municipiul Constanta, strada Interioara 3, nr.3- corp C1 – spatiu comercial.

Precizăm că pe data de 4 martie a acestui an, Primăria Constanţa a emis pentru societatea Country Estate SRL, certificatul de urbanism nr. 981 — „Construire imobile S+P+10e locuinţe colective”. Acum, nu se mai dorește construirea unui imobil de zece etaje ci de nouă.

Anul trecut, pe 19 noiembrie, societatea a obţinut tot de la municipalitate un act de urbanism pentru „Dezmembrare teren în suprafaţă de 47.098 mp: lot 3/1 cu suprafaţa 16.934 mp, lot 3/2 cu suprafaţa 9.588 mp, lot 3/3 cu suprafaţa 9.114 mp, lot 3/4 cu suprafaţa 2.687 mp, lot 3/5 cu suprafața 8.120.mp și lotul 3/6 în suprafață de 655 mp”. Country Estate SRL a fost înființată în anul 2017 și are sediul pe strada Ion Luca Caragiale nr.60. Administrator și asociat unic este Vural Haci.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.