Un bolnav de COVID a fugit din spital, dar a murit în drum spre casă

0
619
Imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Miclești, Vaslui, a decedat într-un șanț de pe raza localității Solești după ce a fugit din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Gheorghe Chilug fusese confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, iar în data de 21 octombrie a fost internat în unitatea sanitară, anunță Realitatea.net.

Un bărbat infectat cu coronavirus a evadat din Spitalul Județean de Urgență Vaslui. De meserie cioban, Gheorghe Chilug fusese confirmat pozitiv cu COVID-19 la mijlocul săptămânii trecute.

„Pacientul s-a prezentat în UPU în data de 21 octombrie și a rămas acolo pentru că nu mai aveam locuri nicăieri. El fusese internat pe secție, dar cu loc în Unitatea de Primiri Urgențe. Era Covid pozitiv. I s-a dat tratament în UPU. Pe data de 23 octombrie i s-a pus perfuzie în jurul orei 09:00, la ora 10:00, când au intrat asistentele, era acolo, la ora 11:00, când trebuia să i se administreze în continuare tratamentul, pacientul nu mai era. În acel moment s-a contactat poliția și s-a comunicat faptul că pacientul a dispărut din UPU”, a declarat Ana Rinder, managerul SJU Vaslui, potrivit presei locale.

Bărbatul a mers pe jos aproximativ 17 kilometri, iar când a ajuns în localitatea Solești, i s-ar fi făcut rău, a căzut într-un șanț și a murit.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.