Un bucureştean care a intrat cu maşina în mare, la Năvodari, AMENDAT cu 10.000 de lei!

5
8612
sursa foto: Facebook/ Parchez ca un bou

Conform legii, pe plajele de pe litoralul românesc sunt interzise accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative și a utilajelor de întreținere a plajelor. Încălcarea legii se pedepsește cu o amendă între 10 mii și 20 de mii de lei.

Chiar şi aşa, avem destule exemple de şoferi care sfidează legea şi fac plimbări cu autoturismele pe plajă. Cel mai recent caz a fost înregistrat în prima zi a lunii septembrie, pe plaja din Năvodari, acolo unde un şofer a fost surprins cu maşina pe nisip şi în mare, pentru că… avea de alimentat un skijet. Şoferul a intrat cu maşina pe plajă, spun martorii, pentru a duce o canistră cu combustibil “la botul” skijetului, pentru că probabil îi era lene să facă mai mult de doi paşi.

Reprezentanţii IPJ Constanţa au precizat că încearcă să identifice şoferul, în baza imaginilor apărute pe o reţea de socializare, şi să îl tragă la răspundere.

UPDATE:

Şoferul, un bucureştean în vârstă de 33 de ani, a fost identificat şi sancţionat cu 10.000 de lei.

C.S.

5 COMENTARII

  1. Asa este nu contează legea și semnele contează că este plaja goala cum ar fi sa intri pe interzis pe un drum și să ii zici politistului că era liber …tu sper că te auzi ce spui Florin …nu vreau sa cred că tu ești neam cu inculpatul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.