Un candidat la postul de îngrijitor în cadrul Microrezervației a picat proba dosarelor

0
119
Microrezervație. FOTO Alexandra VASILE
Microrezervație. FOTO Alexandra VASILE

Conducerea CMSN Constanța a făcut public rezultatul selectiei dosarelor de înscriere depuse de candidați pentru concursul organizat în vederea ocuparii prin concurs a unei funcții contractuale de execuție vacante – Muncitor calificat (îngrijitor animale) tr.IV, din cadrul Sectie Microrezervatie si pasari exotice.

Comisia de concurs s-a întrunit în data de 8 noiembrie și a analizat dosarele de înscriere privind modul cum sunt îndeplinite condițiile de participare la concurs și a stabilit că nu toți candidații au trecut prima probă. Mai exact, unul dintre cei trei candidați a fost respins dinc auza adeverinței medicale depuse, care nu era în conformitate cu cea cerută la concurs.

Candidații declarați admiși vor susține proba practică în data de 15 noiembrie, ora 13:00, la sediul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanţa din b-dul Mamaia nr.255 respectând prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1130/2021 – “Accesul în instituțiile publice este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.