Un cetățean bulgar a încercat să introducă în țară alcool și țigări, dar a fost prins

0
327

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Ostrov au descoperit, în bagajele unui cetățean bulgar, 48 pachete de țigări și 10 litri de băuturi alcoolice.

În data de 05.09.2020, la trecerea bac, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov, judeţul Constanţa, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în R. Bulgaria, la volanul căruia se afla cetățeanul bulgar Y.E., în vârstă de 48 de ani.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în bagajele acestuia, 48 pachete de țigări și 10 litri de băuturi alcoolice, fără documente de proveniență. Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate pentru consumul propriu și nu deține documente legale pentru acestea.

Bunurile, în valoare de aproximativ 1.220 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră l-au sancționat pe acesta sub aspectul săvârşirii faptei de efectuarea de activități de comerț cu bunuri a căror proveniență nu este dovedită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.