Un cetățean marocan, autorul tâlhăriei de la sala de jocuri din centrul Constanței, a fost reținut pe aeroport în timp ce voia să părăsească țara

0
1697
Sala de jocuri în care a avut loc tâlhăria

Un cetățean marocan, în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pe aeroport, fiind acuzat că a tâlhărit o tânără din Constanța, angajată a unei săli de jocuri. Sesizarea împotriva sa a fost  depusă la Poliție pe data de 22 iulie.

Poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un bărbat, de 36 de ani, cetățean marocan, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.  Pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Astfel, la data de 22 iunie a.c., bărbatul în cauză ar fi agresat fizic o femeie de 22 de ani, angajată a unei săli de jocuri de noroc din municipiul Constanța, și ar fi sustras o sumă de bani din casa de marcat.           

Bărbatul a fost oprit și reținut, luni, 27 iulie, de polițiști în Aeroportul Internațional Henri Coandă – București, anterior fiind dat în consemn la toate punctele de trecere a frontierei.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, fiind introdusă în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Operatoarea unei săli de jocuri, strânsă de gât și tâlhărită în centrul Constanței

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.