Un deputat din partea AUR și-a trecut în CV că știe să navige pe internet, să folosească Facebook-ul și telefoanele cu Android

0
3405
Dorel Gheorghe Acatrinei - deputat AUR

Un politician român, deputat în Parlamentul României anului 2021, și-a trecut în CV faptul că știe să folosească Facebool-ul și telefoanele cu sistem Adndroid.

Este vorba despre deputatul Dorel Gheorghe Acatrinei, din partea AUR, de profesie șofer, așa  cum este menționat în propriul CV. Politicianul în vârstă de 43 de ani nu are studii universitare,  la rubrica “Educație și formare” fiind trecută doar DIPLOMA DE BACALAUREAT – Liceul cu Program Sportiv- C.S.S. SUCEAVA – 17/09/2016 – ÎN CURS”.

În ceea ce privește experiența profesională, politicianul AUR se poate lăuda cu faptul că are competență să conducă mașini de mare tonaj și autocare.

De asemenea, șoferul devenit, peste noapte, deputat, se laudă că știe să folosească telefoanele inteligente cu sistem Android, precum și cu “o bună utilizare a rețelelor de socializare”, printre care se numără și Facebook, dar și cu navigarea pe internet. Un adevărat ”geniu”, am putea spune.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.