Un fost campion la Wimbledon, testat pozitiv cu noul coronavirus

0
262

Încă un caz pozitiv de coronavirus după Adria Tour. Fostul mare jucător Goran Ivanisevic este și el infectat cu noul virus. Astfel competiția demonstrativă din Balcani, organizată de liderul ATP Novak Djokovic, a devenit focar de infecție cu SARS-CoV-2.

“Din nefericire, după două teste cu rezultat negativ în ultimele zece zile, tocmai ce am aflat că am fost testat pozitiv. Mă simt bine şi nu am niciun simptom. Aş vrea să îi informez pe toţi cei care au fost în contact cu mine că am fost testat pozitiv şi să le cer să aibă grijă de ei şi de cei dragi. Voi rămâne în autoizolare. Le urez tuturor celor infectaţi însănătoşire grabnică”, a scris Goran într-un mesaj pe Instagram.

Fostul câștigător de la Wimbledon din 2001, acum în vârstă de 48 de ani, este antrenorul lui Novak Djokovic și a fost directorul turneului care amenință să paralizeze total sezon acesta al sportului alb.

Până la acest moment, dintre cei care au participa la turneu, pe lângă sârbul Novak Djokovic, au mai fost testați pozitiv compatriotul Viktor Troicki, bulgarul Grigor Dimitrov  și croatul Borna Coric.

Tudorel ENE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.