Un fost polițist din cadrul IPJ nu poate justifica o parte din avere: peste 140 de mii de euro

0
2603
UN fost ofițer din IPJ Constanța nu poate justifica o sumă mare de bani

Agenția Națională de Integritate (ANI)  a constatat că un fost ofițer de poliție din cadrul IPJ Constanța nu poate justidfica o sumă mare de bani. Din acest motiv a fost sesizată comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța.

Maie exact, s-a stabilit că fostul polițist Ioan Mocanu, din cadrul IPJ Constanța, nu poate justifica o parte din avere. ANI a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum de 562.220 lei (aprox. 141.831 euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către Ioan Mocanu, fost funcționar public cu statut special (ofițer de poliție) în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în perioada exercitării funcției publice.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției publice de către fostul polițist Ioan Mocanu.

De precizat că polițistul despre care se face referire în raportul ANI este un mister. Asta pentru că, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la nivelul acestei instituții nu există și nici nu a existat vreun polițist cu acest nume.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.