Un grup de tineri ieșiți la un joint în Poarta 6 au fost deranjați de jandarmi

0
9996
Drogurile au fost confiscate de către jandarmi. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în apropiere de Poarta 6 Port Constanța, trei persoane care aveau asupra lor un plic autosigilant transparent cu 12 fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete(joint-uri), un cântar electronic, două aparate de mărunţit care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și pliculețe transparente goale, pregătite de livrare.

Jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Poarta 6 Port Constanța în cursul zilei de 12 octombrie, au observat trei persoane care-şi confecţionau ţigarete artificiale (joint-uri). La vederea echipajului, tinerii au început să se agite, au aruncat pe jos ţigaretele, au mărit ritmul de mers şi s-au urcat într-un autoturism. Au fost somați, au coborât din mașină şi li s-a făcut controlul corporal sumar şi al autovehicului.

În maşină, în torpedou, jandarmii au mai găsit un plic autosigilant transparent cu 12 fragmente vegetale de culoare verde, două țigarete(joint-uri), un cântar electronic, două aparate de mărunţit care prezentau la interior urme de fragmente vegetale cu miros înţepător și pliculețe transparente goale, pregătite de livrare.

Grinderul, cântarul electronic,  pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi  predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.