Un hoț din buzunare, reținut după un furt comis într-un autobuz de pe linia 5-40

0
175
Polițiști în transportul în comun. FOTO FP

Un recidivist în vârstă de aproape 70 de ani a ajuns iar în arest după ce pe numele său a fost probat un furt. Individul a fost surprins după ce a furat din rucsacul unui pasager, un portofel cu acte și bani.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a formulat propunere de arestare preventivă, pentru 30 zile, față de inculpatul G. I. în vârstă de 67 ani, recidivist. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în ziua de 17 iulie, ora 10.46, în timp ce persoana vătămată A. A. se afla în autobuzul 5-40, care oprise în staţia de transport public în comun Parc Gară, din municipiul Constanța, respectiv pe treptele uşii de acces, i-a introdus mâna în rucsacul pe care îl avea în spate. De aici i-a sustras un portofel cu documente personale, carduri bancare şi suma de 160 de lei, creându-se un prejudiciu în valoare de 200 de lei.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul G. I.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.