Un jandarm aflat în timpul liber a intervenit într-o situație conflictuală observată pe stradă

0
245
Jandarmii au intervenit în urma apelului. FOTO IJJ Galați

Ieșit la plimbare cu bicicleta pe strada Brăilei, un jandarm gălățean aflat în timpul liber a văzut cum un bărbat este fugărit de către trei tineri.

A intervenit și după ce și-a declinat identitatea a aflat motivul – cel fugărit amenințase angajata unei agenții de turism.

I-a reținut pe toți cei implicați, până la sosirea echipajului aflat pe raza Secției 3 Poliție Galați.

Jandarmii veniți în sprijinul colegului au mers la sediul agenției de turism și au aflat că în jurul orei 12:.00, bărbatul a intrat în sediul societății și a cerut un bilet de avion, fără a avea o destinație precisă. Atunci când angajata i-a solicitat să precizeze destinația, bărbatul a devenit recalcitrant și a început să o înjure și să o amenințe cu acte de violență, fapt ce i-a creat o stare de nesiguranță femeii. Aceasta a precizat că bărbatul a intrat în agenție în urmă cu două zile și a avut aceeași atitudine.

Cei trei tineri au relatat jandarmilor că se aflau în apropiere, au văzut comportamentul bărbatului și au decis să intervină atunci când acesta a ieșit din agenție și a început să fugă.

Bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice nu și-a putut justifica comportamentul. A fost sancționat de către jandarmi cu amendă în cuantum de 1.000 lei pentru proferarea de injurii și amenințări cu acte de violență.

Angajata agenției a fost îndrumată de către jandarmi să depună plângere la poliție.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.