Un magazin chinezesc din Cernavodă a fost închis pentru șase luni de către inspectorii OPC

0
1952

Un control efectuat la un magazin chinezesc de către inspectorii OPC Constanța la începutul acestei luni a scos la iveală nenumărate nereguli, ceea ce a și dus la suspendarea activității

Acțiunea a avut loc în cursul zilei de 3 iulie, inspectorii OPC descoperind fierbătoare de apă ce pun într-un real pericol viața consumatorului și jucării aparent inofensive, dar prezente pe sistemul de alertă European rapEx.

„Toate aceste produse trebuie retrase fără a expune consumatorii. Produsele chinezești de proastă calitate ce nu respectă nicio normă europeană vor face obiectul unor acțiuni de control iar în condițiile nerespectării celor impuse de noi se va solicita suspendarea activității.

Este încă un mesaj ferm, transmis acestor operatori economici, de la care nu ne vom abate

Dacă vor continua să se facă că nu înțeleg limba română vom deveni translatorii acestora prin măsuri ferme ușor de tradus în toate limbile. Nu suntem lada de gunoi a Asiei“, a declarat Horia Constantinescu șeful CJPC Constanța.

Acesta a precizat că în urma neregulilor repetate găsite a fost luată decizia ca începând din data de 13 iulie să se suspende activitatea pentru o perioadă de șase luni, la solicitarea comisariatului Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.