Un mort și doi grav răniți la Babadag după un scandal cu cuțite

0
5612
Mascații tulceni au intervenit pentru a asigura zona. FOTO FP

O persoană a decedat și mai multe au fost rănite după o confruntare cu cuțite în orașul Babadag. Pentru a nu escalada situația, la fața locului au fost trimise echipe de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale a IPJ Tulcea, dar și jandarmii din cadrul Inspectoratului Tulcea.

Scandalul a avut loc într-un imobil de pe strada 1 Decembrie 1918 din Babadag, acolo unde avea loc o petrecere. Cel care avea să moară își invitase rudele să sărbătorească achiziția unei case.

Mai multe apeluri la 112 au fost făcute în jurul orei 16.40, alertând forțele de ordine iar la fața locului a fost trimisă o patrulă mixtă. Când oamenii legii au ajuns la locul indicat de apelanți, conflictul era încheiat, dar într-o baie de sânge. Au fost identificate trei victime, dintre care două înjunghiate grav și una a decedat.

Polițiștii au identificat persoanele implicate in altercație și au stabilit faptul că între 7 bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 52 de ani din localitate, ar fi izbucnit un conflict spontan, aceștia agresându-se fizic și verbal.

Persoana decedată este un bărbat în vârstă de 40 de ani, proprietarul imobilului, iar celalte două victime, doi bărbați de 22 și 30 de ani, din aceeași localitate, care ulterior au fost transportați la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și dispunerea de măsuri legale în consecință.

Pentru prevenirea escaladării conflictului, la fața locului au fost prezenți luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul IJJ Tulcea din cadrul patrulei de intervenție și echipa de intervenție de la Tulcea.

Zona va fi monitorizată în continuare pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Cătălin SCHIPOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.