Un năvodărean acuză polițiștii că au completat după bunul plac un proces verbal prin care a fost sancționat

0
5498

Un năvodărean susține că polițiștii au comis un abuz atunci când l-au sancționat. Potrivit acestuia, dintr-un grup de persoane aflat într-un bar, el a fost „ales“ pentru a fi sancționat. Pe procesul verbal scrie că era singur pe stradă, deși el se afla cu un prieten în locația sus amintită.

Întâmplarea a avut loc, potrivit lui Sile Marius Daniel, în seara de 1 martie, în barul SKY din Năvodari.

Am băut o cafea, un suc, după a venit un angajat și ne-a spus: plătiți cu toții notele și coborâți jos că este poliția. Am plătit, am coborât jos toți care eram în local, aproximativ 20 de persoane. Ni s-au cerut datele, iar mie mi s-a spus: amendă 2500 lei. Azi mi-a ajuns amenda acasă 2500 lei. Pe procesul verbal îmi scrie că am fost singur pe stradă și ca nu există martori“, a declarat pentru Focus Press, Vasile Marius Daniel.

Acesta este hotărât să facă sesizare atât la conducerea IPJ Constanța, cât și la Parchet, pentru a-și face dreptate.

„Cinci dintre persoanele din local au luat avertismente, eu singur amendă. Restul au plecat de acolo fără a i sa da un avertisment sau o amendă minimă. Mi-a cerut datele și le-a scris pe caiet. După mi-a zis de față cu clienții cafenelei că: ai luat 25 milioane. Iar amenda este data la 23:05 dar eu eram la 22:50 în fața localul“ a mai povestit năvodăreanul.

În afară de prietenul său care a fost martor, Vasile Marius Daniel spune că există și înregistrări ale camerelor de supraveghere ale localului și ale unui magazin din vecinătate.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.