Un nou incendiu cauzat de o lumânare nesupravegheată

0
330

Duminică, în jurul orei 13.50, pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină în localitatea Jilavele, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

Trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, precum și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul incendiului. În sprijinul salvatorilor au fost alertați și membri Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Jilavele.

Proprietara de aproape 89 de ani, care locuia singură, a fost salvată în ultimul moment din incendiul izbucnit la locuința sa, de către vecini.

Intervenția salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului și lichidarea acestuia după mai bine de o oră, aceștia reușind să stingă focarele și să îndepărteze elementele distruse de foc.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta refuzând transportul la spital.

Au ars aproximativ 20 de mp din acoperișul casei, elemente de mobilier, electrocasnice  și materiale textile.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un foc deschis în spații închise, datorat unei lumânări lăsate aprinsă și nesupravegheată.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.