Un număr de 159 de candidați au intrat în cursă pentru cele 8 posturi de ajutor de șef de post scoase la concurs de IPJ Constanța

0
361
FOTO Cătălin SCHIPOR


Un număr de 159 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, pentru cele 8 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă, din sursă externă.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, secțiunea ”Carieră” – Posturi scoase la concurs: https://ct.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.
La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.
Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.