Un număr de 75 de persoane, internate la sfârșitul primei săptămâni de septembrie la Spitalul Județean Tulcea

0
317

În cadrul ședinței zilnice a Grupul de Conducere al Comitetului Județean pentru Situații de Urgența Tulcea, s-au discutat rezultatele acțiunilor demarate, în ultimele 24 de ore, de echipe mixte de control, în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică, pentru combatarea răspândirii noului coronavirus.

Cu această ocazie au fost aplicate douăsprezece sancțiuni, în sumă de 14.000 de lei, pentru nerespectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor COVID-19.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Județeană Tulcea, 342 de teste au fost efectuate ieri. Din persoanele testate până în prezent, au fost confirmate 587 de persoane, care au fost internate pentru a primi tratament. Numărul deceselor a rămas neschimbat de la ultima raportare: 27 de la începutul pandemiei până acum.

La această dată, 148 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 75 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea – Secția de Boli Infecțioase și 45 persoane izolate la domiciliu. Un număr de 475 persoane se află în carantină la domiciliu.

 „Vă rugăm să nu uitați de 0800800358 – linia verde la care puteți primi informații despre situațiile legate de COVID-19. Programul de funcționare al liniei verde este zilnic, între orele 08.00 și 23.00. Tulcenii sunt rugați să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență!“, au transmis reprezentații Instituției Prefectului Județului Tulcea.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.