Un polițist a accidentat două fete pe trecerea de pietoni: una dintre ele a murit

0
194
Echipaje de poliție. FOTO Cătălin SCHIPOR

Două fete au fost lovite de un polițist în timp se aflau pe trecerea de pietoni. Din cauza vitezei mașinii, una a fost aruncată lângă bordură, iar alta, care a decedat, la câțiva metri distanţă.

O fată de 13 ani a decedat, după ce a fost lovită, pe trecerea de pietoni, de o mașină a Poliției, în Sectorul 1 al Capitalei. Aceasta traversa strada împreună cu o colegă, de aceeași vârstă, care a fost rănită grav și transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Accidentul mortal a avut loc pe strada Laminorului din Sectorul 1 al Bucureștiului, joi, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30.

Cele două ar fi fost în pauză și se întorceau la școală, după ce fuseseră la un magazin din apropiere.

În autospeciala care ar fi avut semnalele luminoase aprinse, nu și pe cele sonore, se afla doar polițistul care o conducea, angajat din 2017 la Secția 5 de Poliție din București.

Martorii la accident s-au revoltat după sosirea altor polițiști la fața locului, susținând că aceștia încearcă să mușamalizeze cazul. Imediat au fost trimiși mascații, pentru a preveni un conflict între oamenii din zonă şi poliţişti.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă in rem, iar cercetările au fost preluate de Brigada Rutieră, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Din primele informații, testele efectuate arată că polițistul nu era sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.