Un pompier a ajuns în spital, în Capitală, din cauza incendiului din Deltă

0
376

Pompierii tulceni s-au străduit ore în şir să stingă incendiul de proporţii în urma căruia a ars o pensiune turistică din localitatea Crişan! Din păcate, unul dintre ei a ajuns în spital, în Capitală.

Incendiul de la pensiunea din Crișan a pornit de la o anexă a acesteia și s-a propagat, apoi, la toate construcțiile, care au fost edificate în linie (tip vagon). Astfel, au ars o clădire din lemn, cu regim de înălțime P+1, de aproximativ 200mp, o altă de 60mp, sala de mese, o bucutărie, dar și o altă clădire, din cărămidă și lemn, de aproximativ 300mp. De asemenea, 35.000 de lei și 10.000 de euro, aflați într-o cutie de valori.

Pentru stingerea incendiului au intervenit șase subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan și alți patru din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea. Din păcate, în timpul intervenției, unuia dintre ei i s-a făcut rău și a necesitat asistență medicală, ulterior acesta fiind preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Starea sa de sănătate este atent monitorizată de către medici, iar colegii săi mențin permanent legătura cu aceștia, precum și cu familia sa.

Bărbatul este în vârstă de 43 de ani și este angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență din anul 2007.

V.I.

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.