Un puști de 19 ani a fost identificat ca autorul mai multor furturi din autoturisme

0
79
Foto-arhivă

Urmare a cercetărilor în 3 dosare de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, la data de 3 septembrie 2020, acesta ar fi sustras din interiorul unui autoturism suma de 500 de lei, dintr-un portofel aflat în portiera vehiculului.

De asemenea, la data de 27 octombrie 2020, bărbatul ar fi sustras sumele de 2.452 de lei și 1.500 de euro, din interiorul unui autoturism parcat în fața locuinței persoanei vătămate, prin folosirea de chei potrivite.

Totodată, la data de 7 noiembrie 2020, acesta ar fi sustras sumele de 4.300 de lei și 150 de euro, precum și o baterie externă, din interiorul unui autoturism lăsat neasigurat, parcat în fața imobilului persoanei vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (3 acte materiale), bărbatul fiind deja încarcerat într-o altă cauză.

D.A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.