Un recidivist prins conducând fără permis, arestat preventiv în urma solicitării procurorilor constănțeni

0
109
Persoana a fost încătușată de către polițiști. FOTO Cătălin SCHIPOR

Un individ cu un cazier impresionant și depistat de două ori în mai puțin de două luni de zile conducând fără permis, a ajuns iar în spatele gratiilor. La ultima faptă, suspectul a fost implicat și într-o tamponare.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile a inculpatului A.D.M., în vârstă de 43 ani, cunoscut cu antecedente penale. Acesta este cercetat pentru comiterea în concurs a două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate, procurorii au reținut următoarele fapte:

  • în data de 29 decembrie 2020, în jurul orei9.45, a condus autoturismul marca Opel pe DN3C din municipiul Constanţa (varianta spre Ovidiu -n.r.), fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule;
  • la data de 8 februarie, în jurul orei 8.20, a condus autoturismul marca Volkswagen pe bd. I. C. Brătianu din municipiul Constanţa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Aici, a fost depistat după ce a fost implicat într-un accident rutier fără victime.

Propunerea parchetului a fost admisă, fiind emis de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele inculpatului A.D.M.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa – Serviciul Rutier, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpatul A.D.M..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.