Un român aflat în Milano descrie proporţiile CRIZEI în Italia: “Este panică mare, mall-uri goale, măşti nu mai sunt de o săptămână”

0
366

Un medic din Milano, Italia, a fost confirmat cu virusul COVID-19 (coronavirus).

Consiliul de miniştri din Italia a decis deja să declare starea de urgenţă în regiunile Calabria, Emilia-Romagna, Friuli-Venezia-Giulia, Lacio, Liguria, Lombardía, Cerdeńa, Sicilia, Toscana şi Veneto şi în provinciile autonome Trento şi Bolzano.  La Milano, situaţia devine, iată, îngrijorătoare; locuitorii acestui oraş sunt îngrijoraţi pentru că magazinele sunt slab aprovizionate.

În Italia, la Milano, se află şi Adrian Constantin, expert în cadrul Ministerului de Finanţe (head of internal audit). Acesta a declarat, pentru Focus Press: “Este panică mare în Italia, mall-uri goale, măşti nu mai sunt în farmacii de o săptămână. Aveam bilete de întoarcere în România pentru vineri, dar azi (duminică, 23 februarie – n.r.) am cumpărat altele, pentru luni”.

Adrian Constantin este în vacanţă cu soţia şi copilul în vârstă de 4 luni.

Pentru că are socrii în Italia, Adrian Constantin a precizat că ştie cum este situaţia şi în spitale: “Au loc doar operaţiile urgente, celelalte sunt amânate”.

A.C.

Citeşte şi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.