Un suflet drag a plecat dintre noi

5
5470

A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit în turism. Azi, Ana Petre a fost chemată la Îngeri, acolo Sus, de unde ne va veghea pe noi, cei rămași să deplângem pierderea unui OM care a iubit viața, familia, colegii.

sursa foto: improb.com

Toți cei care au cunoscut-o pe Ana Petre sunt azi cu inimile îndurerate. Familia și colegii de la Unita Turism suntem în lacrimi. Nu te vom uita niciodată, Doamnă! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Cei care doresc să își ia la revedere de la Ana Petre o pot face sâmbătă, 27 februarie, începând cu ora 12.00, la Casa Albastră din Constanța. Duminică, de la ora 12.00, va avea loc slujba de înmormântare, la biserica de lângă Casa Albastră, la Cimitirul Central.

5 COMENTARII

  1. Ani a fost singura femeie din viata mea care am iubit-o ,am respectat-o și de la care am avut multe de învățat. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Ani nu te voi uita niciodată.

  2. Am avut onoarea sa o cunosc pe “dna Ani”, sa lucrez ca și furnizor cu dansa și sa stau la povesti de nenumărate ori despre activitati profesionale și nu numai.
    Un om cu un suflet mare, un om cu vaste abilități profesionale în turism, dar mai presus de orice, “un om printre atâta lume”.
    Condoleante familiei, Dumnezeu sa o odihnească și sa ne lumineze cu zâmbetul dânsei de acolo de sus! 🙏🙏🙏

  3. Dumnezeu s-o odihnească. Cu profund regret, aduc un ultim omagiu celei care mi-a fost că o a doua MAMA, celei care mi-a fost BONA, celei care mi-a fost PROFESOR, celei care m-a sprijinit în momentele grele și care m-a făcut să cred în mine, sa lupt și să să înving obstacolele vieții. NU TE VOM UITA NICIODATA Gina, Viorel și Cristian Stefan Manolache. RĂMAS BUN DRAGA NOASTRA, DOAMNA DE “FIER ” A SUFLETULUI NOSTRU

  4. O Doamna, o adevarata Doamna, un om atat de bun, de bland, de delicat, de frumos fizic si sufleteste, un profesionist, un om educat, cult….lumea va fi mult mai saraca fara Domnia Sa, turismul romanesc va fi mai sarac, litoralul va fi mai sarac… Atatea amintiri ne leaga de Dna Ani… ! Pentru noi Ani va fi mereu acolo, la malul marii! Dumnezeu sa ii odihneasca sufletul si sa o inconjoare cu flori, florile pe care atat de mult le iubea…
    🌹🥀🌺🌻🌼⚘🌷

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.