Un tulcean a luat bătaie pentru că i-a atras atenția unui bărbat că nu poartă mască

0
3664
Jandarmii tulceni au fost solicitați să intervină prin apel 112. FOTO IJJ Tulcea

Un bărbat a fost agresat fizic în municipiul Tulcea după ce a atras atenția unui asupra obligativității purtării măștii de protecție. Incidentul a avut loc la ieșirea dintr-un magazin alimentar.

Scandalul a avut loc în seara de 17 martie, în jurul orei 20.30, când, jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului indicat de apelant, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani. Acesta le-a declarat oamenilor legii căa mers la un magazin alimentar pentru a face cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul din apropiere. La un moment dat, în interiorul magazinului, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul bărbatului care deține apartamentul pe care îl renova.

La ieșirea din magazin,  bărbatul a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnii și picioarele în zona feței, provocându-i sângerări la nivelul nasului. Acesta a declarat că a fost agresat de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la obligația de a purta masca de protecție, dar și de vecinul său, care este chiar persoana căruia îi renova apartamentul.

Bărbatul, căruia i s-a atras atenția în magazin cu privire la obligația de a purta masca de protecție,  nu a fost găsit la fața locului, însă, jandarmii s-au deplasat la apartamentul indicat de persoana vătămată, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la fața locului și persoana care îi renova apartamentul.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe.

De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.