Un tulcean și-a scos vacile la păscut în Parcul Veolia din municipiu

0
734
Vacile au fost lăsate să pască în parc. FOTO Facebook/Ștefan Ilie

Efortul autorităților tulcene de a schimba orașul pare să fie zadarnic în fața unora dintre localnici. După cei care au donat haine rupte și murdare și cei care au parcat pe trotuar deși aveau locuri de parcare lângă, un tulcean a considerat că iarba din municipiu este tocmai bună pentru vacile sale, așa că le-a scos la păscut.

O mică turmă de vaci, patru la număr mai exact, a fost scoasă la păscut în Parcul Veolia din municipiul Tulcea. Sesizate de acest aspect, autoritățile locale s-au deplasat la fața locului. Primarul Tulcei i-a transmis telefonic că nu este în regulă ceea ce face, dar și pe pagina sa de Facebook.

Urât, Andrei, urât! Așa ceva exista și în Luncavița, în parc, dar până in 2004. Poți întreba. Și am luat măsuri, pe care ți le-am comunicat telefonic și ți le voi aplica personal data viitoare. Ție și tuturor celor care fac ca tine. Poți întreba și asta. Tulcea, oraș în 2021, cu pretenții multe. Vaci în Parc Veolia. Rușine! Mulțumesc pentru operativitate colegului viceprimar Dragoș SIMION și Poliției Locale“ a transmis primarul Ștefan Ilie.

Edilul a precizat că proprietarul animalelor, Andrei, a fost amendat de Poliția Locală cu suma de 400 de lei și avertizat că data viitoare riscă să îi fie confiscate animalele.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.