Undă verde de la Agenţia de Mediu pentru un bloc de patru etaje în Mamaia Sat

0
1464

Se construiesc blocuri după blocuri în Mamaia Sat. De câțiva ani, mai mulți investitori imobiliari au ales să ridice blocuri în această zonă, deoarece se află în apropriere de plajă și de zona de nord a stațiunii Mamaia, unde se află cluburile și restaurantele de fițe de pe litoral. Cei mai noi investitori sunt cei de la Boarwalk Residense SRL, care vor să ridice un imobil de 4 etaje pe strada M7.

Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța a anunțat că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „ Construire imobil locuințe colective P+4E+SP tehnice, amenajare incinta, împrejmuire teren și organizare de șantier, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Sat, strada M7, nr. 15 bis, județul Constanța. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Observaţiile publicului interesat se pot înainta până la data de 12.06.2020 (în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ).

Boarwalk Residense SRL este deţinută de Bimmer Workshop SRL şi Burghiu Sorin, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorii societăţii care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară sunt Burghiu Sorin şi Mărculescu Alexandru. 

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.