Unii chiar nu vor să respecte natura! Skijet descoperit în perimetrul Biosferei Delta Dunării

0
569

Chiar dacă luna trecută au fost date exemple despre consecințele severe ale utilizării skijet-urilor în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării – fapt interzis de lege, la sfârșitul acestei săptămâni, în cursul controalelor efectuate de comisariatele regionale ale ARBDD, la Sfântu Gheorghe, a fost găsit un skijet.

Proprietarul nu a putut fi identificat, însă datele ambarcațiunii vor fi înaintate Căpităniei care va stabili cui aparține iar sancțiunea legală va fi trimisă pe adresa proprietarului. Un alt skijet a fost observat pe mare în dreptul plajei Vadu dar conducătorul a refuzat să iasă la mal și s-a îndreptat spre localitatea Năvodari în afara perimetrului Rezervației.

“Toate prevederile legale privitoare la Rezervația Biosferei Delta Dunării au în vedere protejarea cadrului natural unic al acestor locuri și fiecare vizitator poate să se bucure netulburat de frumusețea lor atâta timp cât înțelege să respecte regulile de vizitare și cadrul legal în vigoare”, au transmis reprezentanţii ARBDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.