Unitățile de învățământ din localitatea Independența vor funcționa după scenariul 1

0
35

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a votat, vineri, 28 mai a.c., hotărârile nr. 84 și 85. Prima prevede menținerea încadrării județului Constanța în limita de incidență cumulată la 14 zile mai mică sau egală cu 3/1.000 locuitori.

Cea de-a doua hotărâre prevede modificarea a 6 scenarii de funcționare (din scenariul 2, în scenariul 1) a unităților de învățământ din localitatea Independența, ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată la 14 zile sub pragul de 1/1.000 locuitori.

Astfel, începând de luni, 31 mai a.c., 480 de unități de învățământ din județul Constanța vor funcționa în scenariul 1, 22, în scenariul 2, nouă unități de învățământ au activitatea suspendată și cinci vor urma cursurile online, din cauza infrastructurii.

Nr. crt.Municipiul/ orașul/ comunaUnitatea de învățământScena- riul inițialScenariul propus
Perioada până la care este valabil scenariul
Observații

INDEPENDENŢALICEUL TEHNOLOGIC INDEPENDENŢA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

INDEPENDENŢAGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL INDEPENDENŢA21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

INDEPENDENŢAGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL MOVILA VERDE21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

INDEPENDENŢAŞCOALA PRIMARĂ NR. 2 MOVILA VERDE21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

INDEPENDENŢAGRĂDINIŢA CU PROGRAM NORMAL OLTENI21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

INDEPENDENŢAŞCOALA PRIMARĂ NR. 3 OLTENI21Pe parcursul anului școlarRata incidenței cumulate este mai mică sau egală cu 1/1000 de locuitori și asigurarea condițiilor pentru învățământ „față în față”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.