Universiada: Competiție sportivă, desfășurată între trei universități constănțene, în perioada 22 – 28 mai

0
128
sursa foto: Facebook/ Liga Studenților - Universitatea „Ovidius” din Constanța

Liga Studenților, de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, împreună cu Comunitatea Tinerilor Basarabeni din Constanța și Asociația Studenților Academiei Navale” Mircea cel Bătrân” organizează Universiada Tomis 2023 în perioada 22-28 mai, cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret Constanța, Academiei Navale” Mircea cel Bătrân” și al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța, se arată într-un comunicat al Ligii Studenților.

Universiada Tomis este o întrecere sportivă multi-disciplinară, desfășurată între studenții celor trei universități de stat din Constanța: Universitatea „Ovidius” din Constanța, Universitatea Maritimă din Constanța și Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. În cadrul evenimentului sunt așteptați 300 de studenți, dintre care peste 150 de participanți din Universitatea „Ovidius”, Universitatea Maritimă și din Academia Navală „Mircea cel Bătrân”. Aceștia vor lupta pentru a câștiga un loc pe podiumul unuia dintre cele patru sporturi ale competiției: tenis de masă, fotbal, volei sau baschet. Desfășurarea meciurilor finale pentru fotbal și festivitatea de premiere vor avea loc la Baza Nautică a Universității Ovidius din Constanța, începând cu ora 14:00, iar participarea este liberă, conform LSUOC.

Voluntarii noștri sunt pregătiți pentru a ajuta la buna desfășurare a proiectului și sperăm că micile surprize pregătite de către asociația noastră vor face ca jucătorii și spectatorii să se bucure de acest eveniment și să își aducă aminte de el cu drag în viitor. Obiectivele proiectului sunt de a distrage studenții de la stilul de viață repetitiv, de a reduce nivelul de stres cauzat de colocvii și de a crea legături între asociațiile și studenții din Constanța” a precizat coordonatorul de proiect din partea Ligii Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța, Cocaină Beatrice.

Evenimentul se va desfășura după cum urmează:
24 mai: Desfășurarea meciurilor de tenis de masă – Academia Navală „Mircea cel Bătrân”
25 mai: Desfășurarea primei etape de fotbal – Academia Navală „Mircea cel Bătrân”
26 mai: Desfășurarea celei de-a doua etape de fotbal – Academia Navală „Mircea cel Bătrân”
27 mai: Desfășurarea meciurilor de volei și baschet- Academia Navală „Mircea cel Bătrân”/Baza Nautică a Universității Ovidius din Constanța
28 mai: Desfășurarea meciurilor finale pentru fotbal și festivitatea de premiere – Baza Nautică a Universității Ovidius din Constanța

Încă din anul 1995, LSUOC (Liga Studenților – Universitatea „Ovidius” din Constanța) este o organizație apolitică și non-guvernamentală care facilitează pregătirea şi implicarea studenților în programe de tineret cu specific cultural, social, educațional şi de divertisment. Asociația este formată din peste 200 de voluntari, aceștia activând în 5 departamente: Resurse Umane, Financiar, Relații Publice, Educațional, Management de Proiecte și Logistică. Competiția este sponsorizată din fondurile asociațiilor, iar premiile sunt oferite de către sponsorii evenimentului: Dr. Max, Tacos King și Emyram Salon, arată sursa citată.

P.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.