Universitatea Maritimă extinde și modernizează Baza Nautică de pe strada Cuarţului

0
200

Unitatea Maritimă Constanța a lansat un anunț de achiziție publică în vederea extinderii, construirii spații de învățământ și laboratoare în cadrul proiectului de extindere, reabilitarea, modernizarea și echiparea infrastructurii de la Baza Nautică situat pe strada Cuartului, numărul 2 din oraș.

Obiectivul specific al proiectului este creșterea relevanței învățământului terțiar universitar, în relație cu piața forței de muncă și sectoarele economice competitive. Totodată, se urmărește îmbunătățirea infrastructurii educaționale a Universității Maritime din Constanța, prin extinderea pe verticală a clădirii existente la Baza Nautică, lucrări de creștere a eficienței energetice și lucrări de amenajare interioară. Proiectul are o durată de 24 de luni.

Contractul presupune realizarea de lucrări de extindere (construire) spații de învățământ și laboratoare – parter prin realizarea unei construcții conexe clădirilor existente având funcțiunea de laborator și sală curs, cu regim înălțime parter cu dimensiunile în plan ale construcției vor fi de aproximativ 18,7 x 9,69 x 6,30 m.

Valoarea estimată este de 1.581.497,775 lei fără TVA, conform devizului general al investiției formată din însumarea următoarelor linii bugetare: amenajări pentru protecția mediului și aducerea terenului la starea inițială de 2.730,560 lei fără TVA, cheltuieli pentru asigurarea utilităților necesare obiectivului de 122.559,570 lei fără TVA, construcții și instalații de 1.275.883,830 lei fără TVA, montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale de 20.627,400 lei fără TVA, utilaje, echipamente tehnologice și funcționale care necesită montaj de 132.303,000 lei fără TVA, organizare de șantier de 25.704,420 lei fără TVA și cheltuieli conexe organizării de șantier de 1.688,995 lei fără TVA

Precizăm că în cursul anului trecut, Universitatea Maritimă din Constanța a încheiat un contract de servicii de dirigenție de șantier pentru obiectivul de investiție „extindere, reabilitare, modernizare și echipare infrastructură educațională universitară corp B – Baza Nautică (sediul lac Mamaia) strada Cuartului, nr. 2, Constanța”. Societatea care a câștigat licitație este Agora Proiect SRL.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.