Universitatea Ovidius a primit undă verde pentru extinderea și consolidarea Corpului C1: valoarea proiectului este de peste 21 milioane de lei

0
85

Universitatea Ovidius de pe bulevardul Mamaia a primit undă verde din partea Primăriei Municipiului Constanța în vederea extinderii și consolidării corpului C1, printr-un proiect pe fonduri europene Programul Operațional Regional – POR 2014 – 2020.

Miercuri, 17 februarie a.c., a fost emis Certificatul de Urbanism cu numărul 626 în vederea consolidării, extinderii și mansardării Corp C1, Facultate D+P+1E+2E, situat pe Bulevardul Mamaia, numărul 124-126 din municipiul Constanța.

Valoarea totală estimată este de 21.081.958,36 lei.

Universitatea „Ovidius” din Constanţa în calitate de beneficiar, implementează proiectul “Consolidare, extindere și mansardare corp C1 Facultate D+P+1E+2E”, Cod SMIS: 122744, finanţat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10: „Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale”, Prioritate de investiţii 10.1: „Investiţiile în educaţie, şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare”.

Contractul de finanţare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management şi cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, în calitate Organism Intermediar.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de consolidarea, extinderea și mansardarea corpului C1 facultate D+P+1E+2E, situat Ape Bulevardul Mamaia, nr. 124-126, în vederea creșterii relevantei învățământului terțiar universitar în strânsă relație cu piața forței de muncă și sectoarele economice competitive.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.